1. Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + Car Kit.

Tablet Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + Car Kit.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + Car Kit. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + Car Kit. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 7 inch, een pixeldichtheid van en een helderheid van .

Specificaties Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + Car Kit. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Klein

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

1 GB

Processor

MediaTek MT8167A

Omschrijving van de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + Car Kit. tablet

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + Car Kit is de ideale tablet voor kinderen. Met de autohouder die je aan de hoofdsteun van de voorstoel bevestigd, kan je kind de tablet gebruiken tijdens de autorit. De tablet biedt veel vermaak en leerzame apps en video's voor kinderen. Als ouder bepaal jij welke content je kind kan bekijken. Het 7 inch scherm is dankzij het ingebouwde blauw licht filter veilig voor de ogen van je kind. Daarnaast krijg je 70 voorgeïnstalleerde apps en exclusieve Nickelodeon content van onder andere PAW Patrol en Dora. Om de tablet te beschermen tegen vuil en vocht is er een stevige tablethoes bijgeleverd die spatwaterdicht is.

Pluspunten
  • Bevestig de autohouder op de hoofdsteun van de voorstoel, zodat je kind de tablet tijdens de autorit zonder problemen kan gebruiken. Met behulp van ouderlijke toezicht via Kurio Genius bepaal jij welke apps en websites beschikbaar zijn voor je kinderen. Je kind speelt met hun favoriete Nickelodeon vriendjes, zoals PAW Patrol, Dora en Shimmer & Shine.

Minpunten
  • Deze Kurio tablet is speciaal ontwikkeld voor kinderen en daardoor is hij minder snel dan een reguliere tablet.

Veelgestelde vragen over de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + Car Kit. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + Car Kit. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 7 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van en de helderheid van het scherm is .

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + Car Kit. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + Car Kit. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek MT8167A processor.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + Car Kit. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 1 GB. 

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + Car Kit. tablet is een Klein tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets