1. Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw.

Tablet Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 7 inch, een pixeldichtheid van en een helderheid van .

Specificaties Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Klein

Aanbevolen voor gebruik

Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

16 GB

Intern werkgeheugen

1 GB

Processor

MediaTek MT8167A

Omschrijving van de Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw. tablet

Met de Kurio Tab Lite 2 Blauw breng je je kinderen op een veilige manier in contact met de digitale wereld. Er wordt een stevige, spatwaterdichte tablethoes meegeleverd die vuil en beschadigingen voorkomt. Het 7 inch scherm is voorzien van een blauw licht filter waardoor het rustiger is voor je ogen. Met meer dan 40 voorgeïnstalleerde leuke en leerzame apps en spelletjes kun je het aanbod verder uitbreiden met bijvoorbeeld Netflix, Videoland of Disney+. Door middel van ouderlijk toezicht bepaal jij welke apps en websites beschikbaar zijn op de tablet. Het 16 GB opslaggeheugen is uitbreidbaar met een geheugenkaart van maximaal 128 GB. Zo heb je genoeg ruimte om al je favoriete games, apps, films en series op te slaan. Als je kinderen de Kurio Tab Lite 2 Blauw in handen hebben, weten ze gegarandeerd dat ze een veilig en leuk speelkameraadje in huis hebben.

Pluspunten
  • Dankzij ouderlijk toezicht via Kurio Genius bepaal jij welke apps en websites toegankelijk zijn voor je kinderen. De stevige, spatwaterdichte hoes beschermt de tablet tegen val- en stootschade.

Minpunten
  • Deze Kurio tablet is speciaal ontwikkeld voor kinderen en is daarom minder snel dan een reguliere tablet.

Veelgestelde vragen over de Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 7 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van en de helderheid van het scherm is .

De Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek MT8167A processor.

De Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw. tablet heeft een opslagcapaciteit van 16 GB en een intern werkgeheugen van 1 GB. 

De Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw. tablet is een Klein tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets