1. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder. tablet

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver is de perfecte tablet voor het hele gezin. Hang de tablet op met de Caliber Tablethouder en je kunt handsfree koken in de keuken, films kijken op de achterbank of videogesprekken voeren met familie en vrienden. Het 10,5 inch full hd scherm geeft een helder beeld, zodat je films en series in goede kwaliteit kunt kijken. Met de Unisoc T618 processor draait de tablet moeiteloos. Apps gaan zonder haperen en de batterij gaat bij gemiddeld gebruik makkelijk een dag mee. Ga naar buiten met de tablet en ontdek de vele mogelijkheden van de Samsung Galaxy Tab A8. Een middenklasse tablet met een uitstekende prestatie.

Pluspunten
  • Hang de tablet op verschillende plaatsen met behulp van de tablethouder, bijvoorbeeld in je keuken of auto. Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals het bekijken van YouTube video's en het spelen van lichte spellen zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan anderen in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal van je favoriete films en series te genieten.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets