1. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY kun je moeiteloos lange teksten typen. Het toetsenbord is eenvoudig los te koppelen als je het niet nodig hebt. Deze middenklasse tablet is geschikt voor alledaags gebruik en is voorzien van een 10,5 inch full hd scherm waarop je je favoriete series in goede kwaliteit kunt bekijken. Ook als je graag spelletjes speelt is deze tablet een uitstekende keuze. De Unisoc T618 processor maakt het mogelijk om apps moeiteloos te draaien. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik een dag mee, zodat je urenlang kunt surfen op het internet of videogesprekken kunt voeren met familie of vrienden. Bovendien is de tablet voorzien van een 8 megapixel hoofdcamera en een 5 megapixel frontcamera, waarmee je mooie foto's en video's kunt maken. De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een krachtige tablet met veel mogelijkheden.

Pluspunten
  • Met de toetsenbordhoes bescherm je je tablet en tik je comfortabel verslagen en e-mails. Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals YouTube-video's bekijken en lichte spelletjes als Candy Crush. Op deze middelgrote tablet schrijf je gemakkelijk e-mails of kijk je comfortabel naar series.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en het multitasken gaat niet

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets