1. Kurio Tab Lite 2 16GB Roze.

Tablet Kurio Tab Lite 2 16GB Roze.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Kurio Tab Lite 2 16GB Roze. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Kurio Tab Lite 2 16GB Roze. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 7 inch, een pixeldichtheid van en een helderheid van .

Specificaties Kurio Tab Lite 2 16GB Roze. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Klein

Aanbevolen voor gebruik

Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

16 GB

Intern werkgeheugen

1 GB

Processor

MediaTek MT8167A

Omschrijving van de Kurio Tab Lite 2 16GB Roze. tablet

Met de Kurio Tab Lite 2 Roze krijgen kinderen op een veilige manier toegang tot de digitale wereld. Dankzij de ouderlijke controle kan je bepalen welke apps en websites beschikbaar zijn op de tablet. De Tab Lite 2 is specifiek ontworpen voor kinderen en is voorzien van een 7 inch scherm met ingebouwd blauw licht filter. Hierdoor is het scherm rustig voor de ogen. Daarnaast wordt er een stevige en spatwaterdichte tablethoes meegeleverd, waardoor vuil en beschadigingen voorkomen worden. Met meer dan 40 voorgeïnstalleerde leuke en leerzame apps en spelletjes, breid je de mogelijkheden nog verder uit met apps als Netflix, Videoland of Disney +. Het 16 GB opslaggeheugen is uitbreidbaar met een geheugenkaart van maximaal 128 GB. Zo kunnen kinderen nog meer leuke apps en spelletjes downloaden. Met de Kurio Tab Lite 2 Roze hebben kinderen toegang tot een veilige en leuke digitale wereld.

Pluspunten
  • Dankzij ouderlijk toezicht via Kurio Genius bepaal jij welke apps en websites toegankelijk zijn voor je kinderen. De stevige, spatwaterdichte hoes beschermt de tablet tegen val- en stootschade. Dankzij ouderlijk toezicht via Kurio Genius bepaal jij welke apps en websites toegankelijk zijn voor je kinderen. De stevige, spatwaterdichte hoes beschermt de tablet tegen val- en stootschade.

Minpunten
  • Deze Kurio tablet is speciaal ontwikkeld voor kinderen en is daardoor minder snel dan een reguliere tablet.

Veelgestelde vragen over de Kurio Tab Lite 2 16GB Roze. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Kurio Tab Lite 2 16GB Roze. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 7 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van en de helderheid van het scherm is .

De Kurio Tab Lite 2 16GB Roze. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Kurio Tab Lite 2 16GB Roze. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek MT8167A processor.

De Kurio Tab Lite 2 16GB Roze. tablet heeft een opslagcapaciteit van 16 GB en een intern werkgeheugen van 1 GB. 

De Kurio Tab Lite 2 16GB Roze. tablet is een Klein tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets