1. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Just in Case Kids Cover Blauw.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Just in Case Kids Cover Blauw.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud heb je een krachtige tablet die je zonder problemen voor alledaags gebruik kunt gebruiken. De Unisoc T618 processor draait apps moeiteloos en zonder haperen. Het 10,5 inch full hd scherm geeft heldere beelden waardoor je je favoriete series en films beter kunt bekijken. En dankzij de 64GB opslagruimte heb je genoeg ruimte om foto's, muziek en video's op te slaan. Met de Just in Case Kids Cover Blauw geef je je Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud met een gerust hart aan je kinderen. De hoes is extra stevig en beschermt tegen beschadigingen door stoten en vallen. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik makkelijk een dag mee. Zo kan je kinderen urenlang surfen op het internet of videogesprekken voeren met familie of vrienden.

Pluspunten
 • Je tablet is goed beschermd tegen vallen, stoten en vuil dankzij de meegeleverde kinderhoes

  .

  --> Je tablet is goed beschermd tegen vallen, stoten en vuil dankzij de kinderhoes die erbij geleverd wordt. Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals YouTube video's kijken en lichte spelletjes als Candy Crush

  .

  --> Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals YouTube video's kijken en lichtere spelletjes als Candy Crush. Op deze middelgrote tablet schrijf je gemakkelijk e-mails of kijk je comfortabel naar series

  .

  --> Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel series kijken.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan anderen in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te gen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets