1. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Book Case Grijs.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Book Case Grijs.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs heb je een krachtige tablet in huis. Het 10,5 inch full hd scherm laat je favoriete films in goede kwaliteit zien. De Unisoc T618 processor is zo krachtig dat apps zonder haperen worden uitgevoerd. Ook is de tablet uitgerust met een grote batterij waardoor je met gemiddeld gebruik makkelijk een hele dag mee kunt. Met de Book Case Grijs bescherm je je tablet tegen krassen en vuil. Ook als je graag films of series kijkt of videogesprekken voert, kan je de tablet rechtop neerzetten in de ingebouwde standaard in de hoes. Kortom: de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs met Book Case Grijs is een ideaal tablet voor het dagelijks gebruik.

Pluspunten
 • Met de boekenkast bescherm je je tablet tegen schade. Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals het kijken van YouTube video's en het spelen van lichte spellen zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet schrijf je gemakkelijk e-mails of kijk je comfortabel naar series.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series

  .

  Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets