1. Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart + Just in Case Screenprotector.

Tablet Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart + Just in Case Screenprotector.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 12,4 inch, een pixeldichtheid van 244 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Groot

Aanbevolen voor gebruik

Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

6 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 750G

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart met Just in Case Screenprotector is een stijlvolle tablet die je kunt gebruiken voor alledaagse taken. Het 12,4 inch scherm is voorzien van een anti-reflecterende coating waardoor je minder last hebt van schitteringen. Met de krachtige Snapdragon 778G octa core processor en 6 GB werkgeheugen is deze tablet geschikt voor zwaardere taken. Je kunt de tablet bedienen met de meegeleverde stylus en meerdere apps naast elkaar gebruiken. Of het nu gaat om het maken van notities, het surfen op internet of het bewerken van foto's, de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart met Just in Case Screenprotector is uitgerust met alles wat je nodig hebt.

Pluspunten
  • Met de screenprotector bescherm je het tabletscherm tegen krassen en klappen. Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals YouTube video's kijken en licht spelletjes als Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid haperen simpele apps zoals de NS app en spelletjes zoals WordFeud niet.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsclasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 12,4 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 244 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Qualcomm Snapdragon 750G processor.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 6 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet is een Groot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets