1. Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart ben je goed uitgerust voor al je internetactiviteiten. De tablet heeft 128GB aan opslagruimte, waarmee je veel bestanden kunt opslaan. De 10,5 inch full hd scherm geeft je optimaal beeld van websites en series. De tablet is snel en sterk genoeg voor simpele spelletjes. Met de BlueBuilt Book Case Zwart bescherm je de voor- en achterkant van je tablet tegen krassen en vuil. De hoes heeft een ingebouwde standaard, waarmee je je tablet rechtop kunt neerzetten. Zo voer je gemakkelijk video-gesprekken of kijk je je favoriete series. De batterij gaat bij normaal gebruik een hele dag mee, ideaal dus voor het surfen op het internet en het voeren van videogesprekken. Met de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart ben je goed uitgerust voor al je internetactiviteiten!

Pluspunten
 • Met de boekenkast bescherm je je tablet tegen schade. Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spellen zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet is het gemakkelijk om e-mails te schrijven of comfortabel series te kijken.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan ander in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan anderen in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series

  .

  Deze tablet is trager dan anderen in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets