1. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver en het beschermingspakket ben je zeker van een goed beschermde tablet. De book case en de screenprotector zorgen ervoor dat je tablet zijn kwaliteit behoudt. De Tab A8 is een krachtige middenklasse tablet, waarmee je moeiteloos surf op het internet of je favoriete series kijkt. Op het 10,5 inch full hd scherm bekijk je alles in goede kwaliteit. Ook voor het spelen van games is de Unisoc T618 processor ideaal. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik makkelijk een dag mee, zodat je zonder problemen geniet van je tablet. De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver en het beschermingspakket zijn de perfecte combinatie voor al je entertainment behoeften.

Pluspunten
  • Je houdt je tablet zo lang mogelijk zo goed als nieuw dankzij de book case en screenprotector. Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals YouTube video's kijken en lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet schrijf je gemakkelijk e-mails of kijk je comfortabel naar series.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasken lukt niet

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal van je favoriete films en series te genieten.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets