1. Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart + Beschermingspakket.

Tablet Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart + Beschermingspakket.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart + Beschermingspakket. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart + Beschermingspakket. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 12,4 inch, een pixeldichtheid van 244 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart + Beschermingspakket. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Groot

Aanbevolen voor gebruik

Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

6 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 750G

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart + Beschermingspakket. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart en het beschermingspakket ben je er zeker van dat je tablet goed beschermd is. De book case beschermt de behuizing en de screenprotector voorkomt krassen op je scherm. De Tab S7 FE is een Android tablet uit de middenklasse met een groot 12,4 inch scherm. Met de Snapdragon 778G octa core processor en 6 GB werkgeheugen aan boord kun je zware apps en games gebruiken, maar niet met de hoogste instellingen. Er wordt standaard een stylus bijgeleverd zodat je de tablet gemakkelijker bedient, notities maakt en foto's bewerkt. Op het grote scherm heb je genoeg ruimte voor meerdere apps naast elkaar. Verder heeft de tablet een gunstig energieverbruik, waardoor je langer met een volle accu vooruit kunt.

Pluspunten
 • Je houdt je tablet zo lang mogelijk als nieuw dankzij de book case en screenprotector

  .

  Je houdt je tablet zo lang mogelijk als nieuw dankzij de book case en de screenprotector

  .

  Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals het kijken van YouTube video’s en het spelen van lichtere spelletjes zoals Candy Crush

  .

  Dankzij de redelijke snelheid haperen simpele apps zoals de NS-app en spelletjes zoals WordFeud niet.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere tablets in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart + Beschermingspakket. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart + Beschermingspakket. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 12,4 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 244 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart + Beschermingspakket. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart + Beschermingspakket. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Qualcomm Snapdragon 750G processor.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart + Beschermingspakket. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 6 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart + Beschermingspakket. tablet is een Groot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets