1. Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + Car Kit.

Tablet Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + Car Kit.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + Car Kit. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + Car Kit. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 7 inch, een pixeldichtheid van en een helderheid van .

Specificaties Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + Car Kit. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Klein

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

1 GB

Processor

MediaTek MT8167A

Omschrijving van de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + Car Kit. tablet

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + Car Kit is ideaal voor kinderen. Niet alleen omdat ze een stevige autohouder hebben om de tablet te bevestigen, maar ook omdat de tablet vol zit met leuke en leerzame apps en video's. Ouders kunnen bepalen welke apps en websites toegankelijk zijn voor hun kinderen, zo kunnen ze op een veilige manier met de tablet omgaan. Ook heeft de tablet een 7 inch scherm met een ingebouwd blauw licht filter voor extra oogbescherming. Daarnaast krijgen ze de beschikking over 70 voorgeïnstalleerde apps en exclusieve Nickelodeon content van onder andere PAW Patrol en Dora. Voor extra bescherming bevat de set ook een stevige tablethoes die spatwaterdicht is.

Pluspunten
  • Bevestig de autohouder aan de hoofdsteun van de voorstoel, zodat uw kind de tablet tijdens de autorit zonder problemen kan gebruiken. Dankzij ouderlijk toezicht via Kurio Genius bepaalt u welke apps en websites toegankelijk zijn voor uw kinderen. Uw kind speelt met zijn of haar favoriete Nickelodeon vriendjes zoals PAW Patrol, Dora en Shimmer & Shine.

Minpunten
  • Deze Kurio tablet is speciaal voor kinderen ontwikkeld en is daardoor trager dan een reguliere tablet.

Veelgestelde vragen over de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + Car Kit. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + Car Kit. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 7 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van en de helderheid van het scherm is .

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + Car Kit. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + Car Kit. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek MT8167A processor.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + Car Kit. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 1 GB. 

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + Car Kit. tablet is een Klein tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets