1. Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Caliber Autohouder.

Tablet Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Caliber Autohouder.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Caliber Autohouder. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Caliber Autohouder. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,3 inch, een pixeldichtheid van 220 ppi en een helderheid van 330 cd/m2.

Specificaties Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Caliber Autohouder. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

MediaTek

Omschrijving van de Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Caliber Autohouder. tablet

De Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver is een veelzijdige tablet die je op verschillende manieren kunt gebruiken. Met de Caliber Tablethouder hang je de tablet aan een raam, hoofdsteun of andere plek in de keuken of auto. De tablet heeft een 10,3 inch full hd scherm en een krachtige octa core processor, waardoor hij geschikt is voor entertainment, alledaagse taken en zelfs lichte games. Dankzij de speciale kindermodus bepaal je zelf welke content toegankelijk is voor je kinderen en hoe lang ze de tablet mogen gebruiken. Met de Ambient modus van Google Assistant gebruik je de tablet ook als smart home hub. Je kunt de tablet in het docking station plaatsen en direct aan de slag met slimme home producten en apparaten. De Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Caliber Autohouder is een veelzijdige en betrouwbare tablet die je op verschillende manieren kunt gebruiken.

Pluspunten
  • Hang de tablet op verschillende locaties met behulp van de tablethouder, bijvoorbeeld in je keuken of auto. Op deze middelgrote tablet heb je genoeg ruimte om e-mails te schrijven of YouTube video's te bekijken. Dankzij het gemiddelde gewicht kun je de tablet gemakkelijk overal meenemen.

Minpunten
  • Je gebruikt deze tablet alleen voor de lichtste taken, zoals het maken van simpele notities of het surfen op internet

    .

    Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Caliber Autohouder. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Caliber Autohouder. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 10,3 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 220 ppi en de helderheid van het scherm is 330 cd/m2.

De Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Caliber Autohouder. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Caliber Autohouder. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek processor.

De Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Caliber Autohouder. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Caliber Autohouder. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets