1. Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock.

Tablet Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 11 inch, een pixeldichtheid van 276 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Goed

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Films, series & gaming, Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Processor

Google Tensor G2

Omschrijving van de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock is een must-have voor optimaal gemak. Je hebt een extra dock waar je je tablet neerzet op meerdere plekken in je huis. Zo heb je bijvoorbeeld in je woonkamer en slaapkamer een plek waar je de Pixel Tablet neerzet. De dock heeft een ingebouwde speaker waardoor je muziek in hoge kwaliteit luistert. Ook blijft je Pixel Tablet altijd opgeladen in de oplaaddock. Zo gebruik je 'm elk moment van de dag. Met de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock bedien je ook gemakkelijk al je smart home apparaten. Je zet bijvoorbeeld je thermostaat hoger of de lampen aan. Ook als je tablet niet in de buurt is, kun je met Google Assistent je apparaten bedienen met je stem. Je tablet is gemakkelijk los te halen van de dock, waardoor je de tablet ook onderweg kunt meenemen. Geniet van al je favoriete entertainment met deze Google Pixel Tablet.

Pluspunten
  • Met de extra dock kun je je Pixel Tablet op meerdere plekken in huis gebruiken. Geniet van krachtig geluid en een altijd opgeladen Pixel Tablet door de oplaaddock met luidspreker. Bedien je slimme thuisapparaten met je Pixel Tablet.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder en scherp genoeg om de details van je professionele ontwerpen of foto's te bekijken

    .

    Je werkt met minder schermruimte aan je documenten dan op een groot tablet.

Veelgestelde vragen over de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet is Goed en het schermdiagonaal is 11 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 276 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Google Tensor G2 processor.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet heeft een opslagcapaciteit van 256 GB en een intern werkgeheugen van 8 GB. 

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets