1. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs is uitgerust met de Caliber Tablethouder. Hiermee kun je de tablet handsfree gebruiken waar je maar wilt. Hang ‘m op in de keuken, aan de hoofdsteun in de auto of aan het raam. Zo kunnen je kinderen tijdens lange autoritten lekker films kijken. Het 10,5 inch full hd scherm zorgt voor scherpe beelden, zodat je films en series optimaal kunt bekijken. Met de Unisoc T618 processor draaien apps en spelletjes moeiteloos. Je hoeft je geen zorgen te maken over de batterij, deze gaat gemakkelijk een hele dag mee. Ook als je veel op het internet surft, blijft de tablet gewoon aan. Voer videogesprekken met familie en vrienden en blijf in contact. De Tab A8 is een krachtige tablet die geschikt is voor al je dagelijkse activiteiten.

Pluspunten
  • Hang de tablet op verschillende plekken met behulp van de tablethouder, bijvoorbeeld in je keuken of auto. Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals YouTube video's bekijken en lichte spelletjes als Candy Crush. Op deze middelgrote tablet schrijf je gemakkelijk e-mails of kijk je comfortabel naar series.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan anderen in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets