1. OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Pencil.

Tablet OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Pencil.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Pencil. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Pencil. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 11,61 inch, een pixeldichtheid van 296 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Pencil. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Processor

ARM G710 MC10

Omschrijving van de OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Pencil. tablet

Met de OnePlus Pad Pencil kun je nog preciezer en nauwkeuriger notities maken op de OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen. Je kunt dunne en dikke lijnen maken met de gevoelige punt van de stylus. Het middelgrote 11.6 inch scherm is ideaal voor het bekijken van documenten, het schrijven van e-mails of het kijken van series. Ook voer je makkelijk videogesprekken met familie, vrienden of collega's door de camera's aan de voor- en achterkant. De OnePlus Pad is wel wat zwaarder dan andere tablets, waardoor je 'm niet zo gemakkelijk meeneemt. Met 128 GB opslagruimte is er genoeg ruimte voor al je foto's en apps. Je verbindt je tablet eenvoudig met wifi voor een internetverbinding. Wil je ook onderweg verbinding hebben? Kies dan voor een tablet met wifi en 4G of 5G ondersteuning. Gebruik je je tablet voor werk of studie? Bestel dan een tablethoes met toetsenbord erbij. Zo schrijf je makkelijk en snel e-mails.

Pluspunten
  • Je maakt nauwkeurige notities en aantekeningen met de meegeleverde stylus. Deze tablet is geschikt voor dagelijks gebruik, omdat je soepel multitaskt en comfortabel films en series bekijken. Dankzij de goede snelheid gaan zwaardere apps zoals Netflix en Spotify niet haperen.

Minpunten
  • Deze tablet is niet geschikt voor zwaardere apps zoals Adobe Photoshop, daarvoor kies je een betere tablet uit een andere prijsklasse

    .

    Je werkt met minder schermruimte aan je documenten dan op een grotere tablet.

Veelgestelde vragen over de OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Pencil. tablet

De beeldschermkwaliteit van de OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Pencil. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 11,61 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 296 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Pencil. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Pencil. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een ARM G710 MC10 processor.

De OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Pencil. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 8 GB. 

De OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Pencil. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets