1. Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY.

Tablet Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,61 inch, een pixeldichtheid van 220 ppi en een helderheid van 400 cd/m2.

Specificaties Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

MediaTek

Omschrijving van de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs met Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY biedt al je dagelijks gebruik. Met het 10.6-inch full hd scherm bekijk je films en series in kleurrijke helderheid. De 8 megapixel selfie camera is ideaal voor videogesprekken met een goede kwaliteit. Met de 128 GB opslag heb je voldoende ruimte om apps en bestanden op te slaan. Met de toetsenbordhoes kun je lange teksten en mails makkelijk en comfortabel typen. Daarnaast is de hoes ook nog eens functioneel als bescherming tegen mogelijke schade. De Tab M10 Plus is een middenklasse tablet van Lenovo die geschikt is voor alledaags gebruik. Ondanks dat de tablet snel is, is hij niet geschikt voor zwaardere taken zoals 3D games. Met de Tab M10 Plus heb je een betrouwbare tablet die je gemakkelijk meeneemt. Klaar voor het avontuur? Bestel de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs met Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY vandaag nog!

Pluspunten
  • Met de toetsenbordhoes bescherm je je tablet en typt comfortabel verslagen en e-mails. Op deze middelgrote tablet heb je genoeg ruimte om e-mails te schrijven of YouTube-video's te kijken

    .

    Dankzij het gemiddelde gewicht neem je de tablet gemakkelijk overal mee.

Minpunten
  • Je gebruikt deze tablet alleen voor de lichtste taken, zoals simpele notities maken of internetten

    .

    Deze tablet is trager dan andere binnen deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasken is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 10,61 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 220 ppi en de helderheid van het scherm is 400 cd/m2.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek processor.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets