1. OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket.

Tablet OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 11,61 inch, een pixeldichtheid van 296 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Processor

ARM G710 MC10

Omschrijving van de OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket. tablet

Met de OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket ben je direct klaar om te gaan. Met de meegeleverde snellader én stevige kabel heb je jouw tablet binnen de kortste keren weer volledig opgeladen. Het scherm heeft een middelgrote 11.6 inch formaat, waarop je eenvoudig e-mails schrijft, documenten bekijkt of een serie kijkt. Ook voor videogesprekken ben je voorzien van camera's aan zowel de voor- als achterkant. Aan de andere kant is de tablet wat zwaarder dan andere tablets, waardoor het minder gemakkelijk mee te nemen is. Met 128 GB opslag heb je genoeg ruimte voor foto's en apps. Je verbindt de tablet met wifi voor internet en wanneer je overal internetverbinding wilt, is een tablet met wifi en 4G of 5G ondersteuning de beste optie. Als je jouw tablet voor werk of studie gebruikt, is het aan te raden om een tablethoes met toetsenbord erbij te bestellen. Zo schrijf je bijvoorbeeld eenvoudig en snel e-mails.

Pluspunten
  • Laad je tablet direct op met de bijgeleverde oplader en kabel. Deze tablet is geschikt voor dagelijkse gebruik, want je kunt multitasken soepel en comfortabel films en series bekijken. Dankzij de goede snelheid haperen zwaardere apps zoals Netflix en Spotify niet.

Minpunten
  • Deze tablet is niet geschikt voor zwaardere apps zoals Adobe Photoshop, je kunt dan beter een tablet uit een ander prijsklasse kiezen

    .

    Je hebt minder schermruimte om aan je documenten te werken dan op een grotere tablet.

Veelgestelde vragen over de OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket. tablet

De beeldschermkwaliteit van de OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 11,61 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 296 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een ARM G710 MC10 processor.

De OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 8 GB. 

De OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets