1. Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw.

Tablet Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 11 inch, een pixeldichtheid van 220 ppi en een helderheid van 400 cd/m2.

Specificaties Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

MediaTek Helio G90T

Omschrijving van de Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet

De Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs met Just in Case Kids Cover Blauw is de perfecte tablet voor kinderen. Het scherm heeft een diagonaal van 11 inch, wat prima geschikt is voor het bekijken van video's of het spelen van games. De krachtige processor en 4 GB werkgeheugen zorgen ervoor dat apps en games soepel draaien. Met een 7.500 mAh accu gaat hij een hele dag mee, zonder dat je hem tussentijds hoeft op te laden. Er is 128 GB geheugen beschikbaar, waarmee je voldoende ruimte hebt voor al je bestanden en apps. De extra dikke rand beschermt de tablet aan alle kanten en vangt de klap op als je kinderen de tablet laten vallen. Een handig handvat aan de zijkant maakt het ook mogelijk om de tablet rechtop te zetten. Kortom, de Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw biedt de perfecte combinatie van kracht en veiligheid.

Pluspunten
  • Je tablet is goed beschermd tegen vallen, stoten en vuil dankzij de bijgeleverde kinderhoes. Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals YouTube video's kijken en lichtere spelletjes zoals candy crush. Dankzij de redelijke snelheid haperen simpele apps zoals de NS-app en spelletjes zoals WordFeud niet.

Minpunten
  • Deze tablet is enkel geschikt voor basistoepassingen, kies een tablet uit een hoger segment voor meer kwaliteit

    .

    Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 11 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 220 ppi en de helderheid van het scherm is 400 cd/m2.

De Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek Helio G90T processor.

De Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets