1. Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket.

Tablet Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 11 inch, een pixeldichtheid van 276 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Processor

[Qualcomm SM8450]

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs en het bescherm- en oplaadpakket heb je direct alles wat je nodig hebt. De 25 watt oplader en kabel laadt je tablet snel op. Met de book case bescherm je je tablet tegen krassen en stoten. De Tab S8 is de perfecte tablet voor entertainment. De processor en het werkgeheugen zorgen ervoor dat je zware taken uitvoert en multitaskt zonder problemen. Bekijk je favoriete films op het 11 inch scherm, waarbij je door de dunne schermranden optimaal geniet. Met de 5G-ondersteuning blijf je altijd online. Dankzij het gemiddelde formaat neem je je Tab S8 makkelijk mee.

Pluspunten
  • Met de boekenkast en oplader heb je alles wat je nodig hebt om je tablet thuis te gebruiken. Deze tablet is geschikt voor dagelijks gebruik, want je multitaskt soepel en je bent comfortabel films en series aan het bekijken. De tablet kan de zwaarste taken aan, zoals 3D games en fotobewerking, zonder problemen aan.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.Je werkt met minder schermruimte aan je documenten dan op een grote tablet. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series

    .

    Je hebt minder schermruimte om aan je documenten te werken dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 11 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 276 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een [Qualcomm SM8450] processor.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet heeft een opslagcapaciteit van 256 GB en een intern werkgeheugen van 8 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets