1. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Book Case Zwart.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Book Case Zwart.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Book Case Zwart. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Book Case Zwart. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Book Case Zwart. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Book Case Zwart. tablet

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver is een krachtige tablet die perfect is voor alledaags gebruik. Het 10,5 inch full hd scherm is perfect voor het kijken van je favoriete series. De krachtige Unisoc T618 processor zorgt ervoor dat apps moeiteloos draaien. Ook wanneer je graag spelletjes speelt is deze tablet ideaal. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik makkelijk een dag mee. Met de Just In Case Smart Tri-Fold Book Case Zwart blijft je tablet goed beschermd tegen krassen en deuken. Daarnaast heeft de hoes een auto-wake functie waardoor het scherm automatisch aan gaat als je de hoes openklapt. Bovendien kun je de hoes ook als standaard gebruiken. Zo heb je steeds de perfecte kijkhoek om films te kijken of videogesprekken te voeren.

Pluspunten
 • Met de boekenkast bescherm je je tablet tegen beschadigingen

  .

  Deze tablet is geschikt voor basis taken, zoals het kijken naar YouTube video's en lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet type je gemakkelijk e-mailtjes en kijk je comfortabel naar series.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  De helderheid en scherpte van het scherm is niet voldoende om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, waardoor apps langzaam laden en multitasken niet mogelijk is

  .

  De helderheid en scherpte van het scher.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Book Case Zwart. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Book Case Zwart. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Book Case Zwart. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Book Case Zwart. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Book Case Zwart. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Book Case Zwart. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets