1. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder. tablet

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder is een perfecte combinatie voor alledaags gebruik. Hang de tablet makkelijk op met de meegeleverde Caliber Tablethouder. Je kunt bijvoorbeeld de tablet in de keuken ophangen tijdens het koken, of in de auto aan de hoofdsteun of het raam zodat je kinderen films kunnen kijken op de achterbank. De Tab A8 is perfect voor alle dagelijkse taken. Het 10,5 inch full hd scherm biedt een prachtige kijkervaring. Of je nu een film of serie kijkt of een spelletje speelt, de Unisoc T618 processor zorgt ervoor dat het moeiteloos gaat. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik tot wel een dag mee, dus je kunt gerust urenlang surfen of videogesprekken voeren.

Pluspunten
  • Hang de tablet op verschillende plaatsen met behulp van de tablethouder, zoals bijvoorbeeld in je keuken of auto. Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals YouTube video's kijken en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse waardoor apps langzaam laden en multitasken niet mogelijk is

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets