1. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Just in Case Kids Cover Roze.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Just in Case Kids Cover Roze.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Just in Case Kids Cover Roze. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Just in Case Kids Cover Roze. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Just in Case Kids Cover Roze. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Just in Case Kids Cover Roze. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver en de Just in Case Kids Cover Roze kun je gerust je kinderen laten genieten van een tablet. De hoes beschermt tegen schade en stoten. De tablet zelf is een middenklasse toestel met een 10,5 inch full hd scherm dat kwalitatief goed beeld geeft. Ook als je graag spelletjes speelt is de tablet ideaal. De krachtige Unisoc T618 processor zorgt dat er geen haperingen of vertragingen optreden. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik een dag mee. Met de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver en de Just in Case Kids Cover Roze kun je je kinderen dus een veilig en plezierig tabletgebruik bieden.

Pluspunten
 • Je tablet is goed beschermd tegen vallen, stoten en vuil dankzij de meegeleverde kinderhoes

  .

  ->Je tablet is goed beschermd tegen vallen, stoten en vuil dankzij de kinderhoes die erbij geleverd wordt

  .

  Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals YouTube video's kijken en lichte spelletjes als Candy Crush

  .

  -> Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet schrijf je gemakkelijk e-mails of kijk je comfortabel naar series

  .

  -> Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel series kijken.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken is niet mogelijk

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Just in Case Kids Cover Roze. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Just in Case Kids Cover Roze. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Just in Case Kids Cover Roze. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Just in Case Kids Cover Roze. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Just in Case Kids Cover Roze. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Just in Case Kids Cover Roze. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets