1. Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes Grijs.

Tablet Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes Grijs.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes Grijs. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes Grijs. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 11,2 inch, een pixeldichtheid van en een helderheid van 420 cd/m2.

Specificaties Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes Grijs. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Uitstekend

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Films, series & gaming, Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Processor

MediaTek Kompanio 1300T

Omschrijving van de Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes Grijs. tablet

Ervaar een nieuw niveau van tikcomfort met de Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes Grijs. De 11,2 inch OLED-beeldscherm is haarscherp en biedt je een beleving van films en series in heldere kleuren. De tablet is krachtig genoeg om zwaardere apps te gebruiken. Jouw games en apps draaien daarom zonder hapering. Daarnaast geniet je van het volle geluid via de 4 stereo speakers. Met een volle batterijlading kun je de tablet ongeveer een dag met gemiddeld gebruik gebruiken zonder tussentijds opladen. Met de 256 GB opslagruimte heb je genoeg ruimte voor je bestanden en apps. Mocht je toch tekort komen, dan is het geheugen gemakkelijk uit te breiden met een geheugenkaart van maximaal 1 TB. Daarnaast koppel je het meegeleverde toetsenbord gemakkelijk los wanneer je deze niet gebruikt. Geniet dus van een comfortabel tikken met de Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes Grijs.

Pluspunten
 • Met de toetsenbord hoes bescherm je je tablet en tik je comfortabel verslagen en e-mails

  .

  Met deze tablet is het perfect voor alledaagse gebruikers

  .

  Dankzij de goede snelheid hoeft het laden van zwaardere apps als Netflix en Spotify je niet tegen te houden en multitask je soepel.

Minpunten
 • Je werkt met minder schermruimte aan je documenten dan op een grote tablet

  .

  Je werkt met minder schermruimte aan je documenten dan op een grote tablet

  .

  De tablet heeft een gewicht van 480 gram, wat zwaarder is dan andere tablets.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes Grijs. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes Grijs. tablet is Uitstekend en het schermdiagonaal is 11,2 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van en de helderheid van het scherm is 420 cd/m2.

De Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes Grijs. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes Grijs. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek Kompanio 1300T processor.

De Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes Grijs. tablet heeft een opslagcapaciteit van 256 GB en een intern werkgeheugen van 8 GB. 

De Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes Grijs. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets