1. Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Roségoud + Bescherm- en oplaadpakket.

Tablet Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Roségoud + Bescherm- en oplaadpakket.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Roségoud + Bescherm- en oplaadpakket. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Roségoud + Bescherm- en oplaadpakket. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 11 inch, een pixeldichtheid van 276 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Roségoud + Bescherm- en oplaadpakket. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Processor

[Qualcomm SM8450]

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Roségoud + Bescherm- en oplaadpakket. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Roségoud en het bijbehorende bescherm- en oplaadpakket heb je een krachtige tablet voor entertainment in topkwaliteit. De processor en het werkgeheugen van de tab zorgen voor een snelle prestatie zonder haperingen. Met de book case bescherm je je tablet tegen krassen en stoten. De 25 watt oplader en kabel zorgen ervoor dat je de tablet snel en eenvoudig kan laden. De 11 inch display is groot genoeg om comfortabel naar films te kijken en gemakkelijk mee te nemen. Met dunne schermranden heb je maximaal plezier van je tablet.

Pluspunten
  • Met de boekenkast en oplader heb je meteen alles wat je nodig hebt voor je tablet thuis. Deze tablet is geschikt voor dagelijks gebruik, omdat je soepel multitaskt en comfortabel films en series bekijkt. De tablet kan de zwaarste taken moeiteloos aan, zoals 3D-games en fotobewerking.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series

    .

    Het werken met minder schermruimte dan op een grote tablet maakt dat nog moeilijker.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Roségoud + Bescherm- en oplaadpakket. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Roségoud + Bescherm- en oplaadpakket. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 11 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 276 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Roségoud + Bescherm- en oplaadpakket. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Roségoud + Bescherm- en oplaadpakket. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een [Qualcomm SM8450] processor.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Roségoud + Bescherm- en oplaadpakket. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 8 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Roségoud + Bescherm- en oplaadpakket. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets