1. Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver.

Tablet Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,3 inch, een pixeldichtheid van 220 ppi en een helderheid van 330 cd/m2.

Specificaties Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

MediaTek

Omschrijving van de Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver. tablet

De Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver is een moderne tablet met een 10,3 inch full hd scherm. De krachtige octa core processor en 4 GB werkgeheugen zorgen voor soepelheid bij het gebruik van apps en eenvoudige games. Wil je meer dan alleen entertainen? Dan is de Tab M10 Plus minder geschikt voor zware taken, zoals fotobewerking of 3D games met hoge instellingen. Kinderen gebruiken de tablet ook met veel plezier dankzij de speciale kindermodus. Hiermee bepaal je als ouder zelf hoe lang je kind de tablet gebruikt en welke content beschikbaar is. Het 64GB opslaggeheugen biedt ruimte voor al je favoriete apps en bestanden. Wil je meer opslagruimte? Breid het dan uit tot maximaal 256 GB met een geheugenkaart. Daarnaast biedt de tablet ook de mogelijkheid om hem te gebruiken als smart home hub wanneer je de tablet in het docking station plaatst. Met de geïntegreerde Ambient modus van Google Assistant is dit mogelijk. De Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver is een echte aanwinst voor gezinnen. Of je nu kiest voor entertainment, thuiswerken of een combinatie van beide, deze tablet voldoet aan al je behoeften.

Pluspunten
 • Op deze middelgrote tablet heb je genoeg ruimte om e-mails te schrijven of een YouTube video te bekijken

  .

  Dankzij het gemiddelde gewicht kun je de tablet gemakkelijk overal meenemen

  .

  Je slaat op 64 GB jouw favoriete foto's op en downloadt je belangrijkste apps.

Minpunten
 • Je gebruikt deze tablet alleen voor de lichtste taken, zoals het maken van simpele notities of internetten

  .

  Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken wordt niet aangeraden.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 10,3 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 220 ppi en de helderheid van het scherm is 330 cd/m2.

De Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek processor.

De Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets