1. PocketBook Era 16GB Zilver.

PocketBook Era 16GB Zilver. e-reader

5/5

Je kent het wel, je gaat op vakantie en op het strand wil je lekker al je boeken lezen. Maar dat brengt toch wel wat gewicht met zich mee. Maar nu kan je al je boeken meenemen op je e-reader. Geen gesleep meer met boeken maar 1 dun apparaat waarop je duizenden boeken kan downloaden. Dat kan met deze PocketBook Era 16GB Zilver. Lees snel verder voor alle specificaties van deze PocketBook Era 16GB Zilver. e-reader.

Specificaties e-reader PocketBook Era 16GB Zilver.

Scherpte

Full HD (1080p)

Schermtype

Electronic Ink

Blauw licht filter

Ja

Resolutie hoogte en breedte

1680 pixels en 1264 pixels

Schermdiagonaal

7 inch

Touchscreen

Ja

Totale opslagcapaciteit

16 GB

Bluetooth

Ja

WiFi ingebouwd

Ja

Omschrijving van de PocketBook Era 16GB Zilver. e-reader

De PocketBook Era Zilver is de perfecte e-reader voor wie graag overal en altijd leest. De compacte e-reader heeft een schermdiagonaal van 7 inch, waardoor je hem gemakkelijk meeneemt. De waterbestendige e-reader is perfect voor het lezen bij het zwembad of aan het strand. Ook audioboeken luisteren is geen probleem. De PocketBook Era Zilver heeft een opslaggeheugen van 16GB waar je duizenden e-books op kunt opslaan. Heb je veel audiobestanden? Kies dan voor de PocketBook Era met 64GB opslag. Met deze e-reader lees je overal en altijd je favoriete boeken. De PocketBook Era Zilver is een e-reader die je gemakkelijk meeneemt. Je verbindt een koptelefoon via bluetooth en start met luisteren naar je audiobestanden. Ook lees je zonder problemen aan het zwembad of aan het strand met deze waterbestendige e-reader. Met de 16GB opslaggeheugen sla je duizenden e-books op. Je maakt eenvoudig een keuze uit het enorme aanbod van boeken. Wil je meer opslagruimte? Kies dan voor de PocketBook Era met 64GB opslag.

Pluspunten
  • Door de afmetingen van deze e-reader kun je comfortabel lezen en ook gemakkelijk meenemen onderweg. Je koppelt een hoofdtelefoon via bluetooth en luistert naar audioboeken. Lees met een gerust hart in bad of langs het zwembad dankzij de waterdichte behuizing.

Minpunten
  • Je krijgt een oplaadkabel meegeleverd, maar geen oplader voor het stopcontact

    .

    Op het 16GB geheugen kun je niet veel audiobestanden opslaan, kies daarom voor 64GB als je veel naar luisterboeken luistert.

Veelgestelde vragen over de PocketBook Era 16GB Zilver. e-reader

De PocketBook Era 16GB Zilver. e-reader heeft de volgende resoluties: resolutie hoogte is 1680 pixels en de resolutie breedte is 1264 pixels. 

Het schermdiagonaal van de PocketBook Era 16GB Zilver. e-reader is 7 inch.

De PocketBook Era 16GB Zilver. e-reader heeft een Electronic Ink schermtype.

De PocketBook Era 16GB Zilver. e-reader heeft WiFi ingebouwd: Ja. En bluetooth: Ja.

De PocketBook Era 16GB Zilver. e-reader heeft een totale opslagcapaciteit van 16 GB.

Bekijk nog meer e-readers