1. PocketBook Era 64GB Koper.

PocketBook Era 64GB Koper. e-reader

5/5

Je kent het wel, je gaat op vakantie en op het strand wil je lekker al je boeken lezen. Maar dat brengt toch wel wat gewicht met zich mee. Maar nu kan je al je boeken meenemen op je e-reader. Geen gesleep meer met boeken maar 1 dun apparaat waarop je duizenden boeken kan downloaden. Dat kan met deze PocketBook Era 64GB Koper. Lees snel verder voor alle specificaties van deze PocketBook Era 64GB Koper. e-reader.

Specificaties e-reader PocketBook Era 64GB Koper.

Scherpte

Full HD (1080p)

Schermtype

Electronic Ink

Blauw licht filter

Ja

Resolutie hoogte en breedte

1680 pixels en 1264 pixels

Schermdiagonaal

7 inch

Touchscreen

Ja

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Bluetooth

Ja

WiFi ingebouwd

Ja

Omschrijving van de PocketBook Era 64GB Koper. e-reader

De PocketBook Era Koper is een ultramoderne e-reader die jouw leeservaring naar een hoger niveau tilt. De 7 inch scherm geeft je de mogelijkheid om je favoriete boeken te lezen waar je maar wilt. Of je nu onderweg bent in de trein of het vliegtuig of aan het strand ligt, je hebt altijd je boeken bij je. Daarnaast is de PocketBook Era Koper waterbestendig, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je aan het zwembad ligt. Je kunt ook genieten van audioboeken op deze e-reader. De PocketBook Era Koper heeft een geïntegreerde bluetooth-verbinding waarmee je een koptelefoon kunt koppelen. Op het 64GB opslaggeheugen sla je duizenden e-books en tientallen luisterboeken op. Met de PocketBook Era Koper lees je waar je maar wilt en geniet je van alle mogelijkheden die deze e-reader te bieden heeft.

Pluspunten
  • Door de maat van deze e-reader kun je comfortabel lezen en het is ook makkelijk om het mee te nemen terwijl je reist. Je koppelt een hoofdtelefoon via bluetooth en luistert naar audioboeken. Je kunt met een gerust hart lezen in bad of langs het zwembad dankzij de waterdichte behuizing.

Minpunten
  • Je krijgt een oplaadkabel meegeleverd, maar geen oplader voor in het stopcontact.

Veelgestelde vragen over de PocketBook Era 64GB Koper. e-reader

De PocketBook Era 64GB Koper. e-reader heeft de volgende resoluties: resolutie hoogte is 1680 pixels en de resolutie breedte is 1264 pixels. 

Het schermdiagonaal van de PocketBook Era 64GB Koper. e-reader is 7 inch.

De PocketBook Era 64GB Koper. e-reader heeft een Electronic Ink schermtype.

De PocketBook Era 64GB Koper. e-reader heeft WiFi ingebouwd: Ja. En bluetooth: Ja.

De PocketBook Era 64GB Koper. e-reader heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB.

Bekijk nog meer e-readers