1. PocketBook Touch HD 3.

PocketBook Touch HD 3. e-reader

5/5

Je kent het wel, je gaat op vakantie en op het strand wil je lekker al je boeken lezen. Maar dat brengt toch wel wat gewicht met zich mee. Maar nu kan je al je boeken meenemen op je e-reader. Geen gesleep meer met boeken maar 1 dun apparaat waarop je duizenden boeken kan downloaden. Dat kan met deze PocketBook Touch HD 3. Lees snel verder voor alle specificaties van deze PocketBook Touch HD 3. e-reader.

Specificaties e-reader PocketBook Touch HD 3.

Scherpte

HD Ready (720p)

Schermtype

Electronic Ink

Blauw licht filter

Ja

Resolutie hoogte en breedte

1448 pixels en 1072 pixels

Schermdiagonaal

6 inch

Touchscreen

Ja

Totale opslagcapaciteit

16 GB

Bluetooth

Ja

WiFi ingebouwd

Ja

Omschrijving van de PocketBook Touch HD 3. e-reader

Met de PocketBook Touch HD 3 ga je overal op avontuur. Deze draagbare e-reader is waterdicht, waardoor je leest zonder zorgen aan het strand, in bad of zelfs onder de douche. Met 155 gram is de Touch HD 3 zo licht als een appel, en met de SMARTlight stel je de helderheid en kleurtemperatuur in zoals jij het wilt. Je kunt de e-reader bedienen met het touchscreen of met knoppen, wat je ook fijn vindt. Voor het luisteren naar audioboeken, muziek of podcasts sluit je eenvoudig een koptelefoon aan via de meegeleverde adapter of via bluetooth. Vergeet niet om een beschermhoes te bestellen, zodat je e-reader niet beschadigd raakt. Let op: je kunt geen e-books van een Kobo Plus abonnement lezen op de PocketBook Touch HD 3.

Pluspunten
  • Pas de helderheid en kleurtemperatuur van je e-reader licht aan met SMARTlight. Luister naar audioboeken, muziek en podcasts via bluetooth of de bijgeleverde usb-naar-3,5 mm adapter. Door de kleine afmetingen van deze e-reader kun je gemakkelijk onderweg lezen, bijvoorbeeld in de trein.

Minpunten
  • Er wordt wel een oplaadkabel meegeleverd, maar geen adapter voor het stopcontact. Er wordt wel een oplaadkabel meegeleverd, maar geen adapter voor het stopcontact. Deze e-reader is aan de kleine kant, hierdoor lees je minder comfortabel dan op een groter model. Deze e-reader is aan de kleine kant, waardoor je minder comfortabel leest dan op een groter model.

Veelgestelde vragen over de PocketBook Touch HD 3. e-reader

De PocketBook Touch HD 3. e-reader heeft de volgende resoluties: resolutie hoogte is 1448 pixels en de resolutie breedte is 1072 pixels. 

Het schermdiagonaal van de PocketBook Touch HD 3. e-reader is 6 inch.

De PocketBook Touch HD 3. e-reader heeft een Electronic Ink schermtype.

De PocketBook Touch HD 3. e-reader heeft WiFi ingebouwd: Ja. En bluetooth: Ja.

De PocketBook Touch HD 3. e-reader heeft een totale opslagcapaciteit van 16 GB.

Bekijk nog meer e-readers