1. Storytel Reader + Beschermhoes.

Storytel Reader + Beschermhoes. e-reader

5/5

Je kent het wel, je gaat op vakantie en op het strand wil je lekker al je boeken lezen. Maar dat brengt toch wel wat gewicht met zich mee. Maar nu kan je al je boeken meenemen op je e-reader. Geen gesleep meer met boeken maar 1 dun apparaat waarop je duizenden boeken kan downloaden. Dat kan met deze Storytel Reader + Beschermhoes. Lees snel verder voor alle specificaties van deze Storytel Reader + Beschermhoes. e-reader.

Specificaties e-reader Storytel Reader + Beschermhoes.

Scherpte

HD Ready (720p)

Schermtype

Electronic Ink

Blauw licht filter

Nee

Resolutie hoogte en breedte

758 pixels en 1024 pixels

Schermdiagonaal

6 inch

Touchscreen

Ja

Totale opslagcapaciteit

8 GB

Bluetooth

Ja

WiFi ingebouwd

Ja

Omschrijving van de Storytel Reader + Beschermhoes. e-reader

Met de Storytel Reader + Beschermhoes heb je alles wat je nodig hebt om de wereld van het lezen te verkennen. De Storytel Reader is een licht en compact apparaat dat het lezen van boeken draagbaar maakt. Met een verlicht scherm dat flexibel is ingesteld, kunt u gemakkelijk lezen in elke omgeving. De Storytel Reader beschikt ook over een lange levensduur van de batterij, zodat je urenlang kunt lezen zonder het apparaat op te laden. Met de bijbehorende beschermhoes voor de Storytel Reader kun je de Reader op een veilige manier meenemen. De beschermhoes is gemaakt van stevig materiaal dat beschermt tegen krassen en stoten. Het heeft bovendien een zachte voering binnenin, waardoor je de Reader veilig kunt dragen. De beschermhoes is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, rood en blauw. Let op: Je hebt een Storytel abonnement nodig om de e-reader te gebruiken. Met de Storytel Reader + Beschermhoes kun je eindeloos lezen en genieten van een comfortabele leeservaring. Krijg toegang tot duizenden boeken en verken de wereld van het lezen!

Pluspunten
  • Dankzij de bijgeleverde beschermhoes blijft je Storytel Reader zo lang mogelijk als nieuw. Stream je lees- en luisterboeken uit de Storytel-app op je Storytel Reader. Download je boeken en lees of luister ook op plaatsen zonder wifi-verbinding.

Minpunten
  • Je hebt een Storytel-abonnement nodig om de e-reader te gebruiken

    .

    Luisterboeken verbruiken meer stroom dan e-books, waardoor een volle acculading enkele dagen meegaat in plaats van enkele weken.

Veelgestelde vragen over de Storytel Reader + Beschermhoes. e-reader

De Storytel Reader + Beschermhoes. e-reader heeft de volgende resoluties: resolutie hoogte is 758 pixels en de resolutie breedte is 1024 pixels. 

Het schermdiagonaal van de Storytel Reader + Beschermhoes. e-reader is 6 inch.

De Storytel Reader + Beschermhoes. e-reader heeft een Electronic Ink schermtype.

De Storytel Reader + Beschermhoes. e-reader heeft WiFi ingebouwd: Ja. En bluetooth: Ja.

De Storytel Reader + Beschermhoes. e-reader heeft een totale opslagcapaciteit van 8 GB.