1. Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi + 4G Zwart.

Tablet Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi + 4G Zwart.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi + 4G Zwart. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi + 4G Zwart. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 8,7 inch, een pixeldichtheid van 179 ppi en een helderheid van 350 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi + 4G Zwart. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Klein

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

3 GB

Processor

MediaTek MT8768T

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi + 4G Zwart. tablet

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi + 4G Zwart is een geavanceerde tablet die veel multimedia mogelijkheden biedt. Met een 8,7 inch HD ready scherm en een gewicht van slechts 371 gram is de tablet licht en gemakkelijk mee te nemen. Met de 4G ondersteuning is de tablet ook geschikt voor gebruik op plekken zonder wifi verbinding. De octa core processor en het 3 GB werkgeheugen garanderen een vlotte prestatie tijdens het kijken van series, simpel spelletjes spelen en het gebruik van social media. Daarnaast is de tablet ook geschikt voor kinderen. Met de Samsung Kids Mode kunnen kinderen op een veilige manier kennis maken met digitale technologie. Als je veel verschillende bestanden en apps gebruikt, is het 32 GB opslaggeheugen van de Tab A7 Lite wel wat beperkt. Gelukkig is het geheugen uitbreidbaar met een geheugenkaartje van maximaal 1 TB. Hiermee heb je alsnog veel ruimte om al je favoriete apps op te slaan en bestanden te bewaren.

Pluspunten
 • Door het kleine formaat past de tablet gemakkelijk in je tas en neem je 'm overal mee naartoe

  .

  Door het kleine formaat past de tablet gemakkelijk in je tas en neem je hem mee naar waar je ook gaat. Dankzij 4G blijf je ook online op plekken zonder wifi verbinding

  .

  Dankzij 4G kun je ook op plekken zonder wifi verbinding blijven online. Je breidt de opslagruimte voor bestanden en apps uit met een geheugenkaartje van maximaal 1 TB

  .

  Je kunt de opslagruimte voor bestanden en apps uitbreiden met een geheugenkaartje van maximaal 1 TB.

Minpunten
 • Je gebruikt deze tablet alleen voor de lichtste taken, zoals het maken van eenvoudige notities of surfen op het internet

  .

  Deze tablet is trager dan andere binnen deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi + 4G Zwart. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi + 4G Zwart. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 8,7 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 179 ppi en de helderheid van het scherm is 350 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi + 4G Zwart. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi + 4G Zwart. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek MT8768T processor.

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi + 4G Zwart. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi + 4G Zwart. tablet is een Klein tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets