1. Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder.

Tablet Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,61 inch, een pixeldichtheid van 220 ppi en een helderheid van 400 cd/m2.

Specificaties Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

3 GB

Processor

MediaTek

Omschrijving van de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder. tablet

Met de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs met Caliber Autohouder heb je een middenklasse tablet die je voor alledaags gebruik kunt gebruiken. Zo kun je eenvoudig films en series streamen, maar ook online surfen of videogesprekken voeren met de 8 megapixel selfie camera. Het 10.6 inch full hd scherm zorgt voor heldere kleuren en een optimale beeldkwaliteit. Dankzij de Caliber Autohouder kun je de tablet op verschillende plekken hangen. Zo hang je de tablet aan de hoofdsteun of het raam van de auto, zodat je kinderen zich vermaken met een film op de achterbank. Ook in de keuken kun je de tablet handsfree gebruiken. Let er wel op dat de tablet minder geschikt is voor zwaardere taken zoals 3D games.

Pluspunten
 • Hang de tablet op verschillende plekken op dankzij de tablethouder, bijvoorbeeld in je keuken of auto

  .

  Op deze middelgrote tablet heb je genoeg ruimte om e-mails te schrijven of een YouTube video te kijken

  .

  Dankzij het gemiddelde gewicht neem je de tablet gemakkelijk overal mee naartoe.

Minpunten
 • Je gebruikt deze tablet alleen voor de meest basic taken, zoals het maken van notities of het surfen op het internet

  .

  Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 10,61 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 220 ppi en de helderheid van het scherm is 400 cd/m2.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek processor.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 3 GB. 

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets