1. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi in combinatie met de BlueBuilt Book Case Zwart is een ideaal apparaat voor alledaags gebruik. De ingebouwde standaard in de hoes zorgt ervoor dat je je tablet gemakkelijk rechtop kunt zetten. Hierdoor heb je de perfecte kijkhoek om naar je favoriete series te kijken of om een videogesprek te voeren. De tablet heeft een 10,5 inch full hd scherm waardoor je content van goede kwaliteit bekijkt. Ook als je simpele spelletjes speelt, zoals CandyCrush, is de Tab A8 een goede keuze. Dankzij de lange batterijduur van gemiddeld een hele dag heb je ruim de tijd om te surfen of videogesprekken te voeren. Met de BlueBuilt Book Case Zwart bescherm je de voor- en achterkant van de tablet tegen krassen en vuil.

Pluspunten
 • Met de boekenkast bescherm je je tablet tegen schade

  .

  Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals YouTube video's kijken en licht spelletjes zoals Candy Crush

  .

  Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet.Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series

  .

  Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet.Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series

  .

  Deze tablet is trager dan anderen in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets