1. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Book Case Grijs.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Book Case Grijs.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Book Case Grijs. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Book Case Grijs. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Book Case Grijs. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Book Case Grijs. tablet

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud met Book Case Grijs is een prima keuze voor dagelijks gebruik. De krachtige Unisoc T618 processor laat apps moeiteloos draaien en de 10,5 inch full hd scherm zorgt voor kristalheldere beelden. Met de ingebouwde standaard in de hoes stel je de tablet gemakkelijk rechtop neer. Je kunt er zo gemakkelijk een filmpje kijken of een videogesprek voeren. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik een hele dag mee. Je kunt er dus urenlang op surfen of kijken zonder dat je de stekker eruit hoeft te halen. Met de Book Case Grijs bescherm je de tablet tegen krassen en vuil. Zo wordt je Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud lang mooi gehouden.

Pluspunten
 • Met de boekenkast bescherm je jouw tablet tegen schade. Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals YouTube video's kijken en lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet typ je gemakkelijk e-mails of kijk je comfortabel naar series.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series

  .

  Deze tablet is trager dan anderen in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te gen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Book Case Grijs. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Book Case Grijs. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Book Case Grijs. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Book Case Grijs. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Book Case Grijs. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Book Case Grijs. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets