1. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs. tablet

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs is een betrouwbare tablet voor alledaags gebruik. Met de 10,5 inch full hd-scherm kijk je kraakhelder naar je favoriete series. Ook is dit toestel geschikt voor het spelen van simpele spelletjes. Met de 4G-ondersteuning is het mogelijk om overal online te blijven. Met een gemiddeld gebruik gaat de batterij makkelijk een dag mee. Zo heb je de hele dag de tijd om te surfen op het internet of videogesprekken te voeren. Met een opslagcapaciteit van 32GB is er ruimte voor een beperkt aantal bestanden en apps. Wil je meer opslagruimte? Geen probleem, je kunt het geheugen eenvoudig uitbreiden met een geheugenkaartje van maximaal 1 terabyte. Al met al een perfecte tablet voor dagelijks gebruik.

Pluspunten
  • Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals YouTube video's kijken en lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet, kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken. Dankzij 4G blijf je ook online op plaatsen zonder wifiverbinding.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasken is niet mogelijk

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal van je favoriete films en series te genieten.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets