1. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs en BlueBuilt Book Case Zwart bescherm je de voorkant en achterkant van je tablet tegen krassen en vuil. De hoes heeft ook een ingebouwde standaard waarmee je de tablet rechtop kunt neerzetten. Zo kun je gemakkelijk een serie kijken of een videogesprek voeren. De Tab A8 is een middenklasse tablet met een 10,5 inch full hd scherm. Hiermee kijk je series in goede kwaliteit. Ook simpele spelletjes als CandyCrush kun je spelen. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik een dag mee. Zo surf je urenlang over het internet of voer je videogesprekken met familie of vrienden. Ook is de tablet voorzien van vier luidsprekers. Zo kun je genieten van uitstekend geluid bij het kijken van films of series.

Pluspunten
  • Met de boekenkast bescherm je je tablet tegen schade. Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals het kijken naar YouTube video's en het spelen van lichte spellen als Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet.Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan anderen in deze prijsklasse, dus apps laden traag en het multitasken gaat niet.Het scherm is ook niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets