1. Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Space Gray.

Tablet Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Space Gray.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Space Gray. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Space Gray. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 8,3 inch, een pixeldichtheid van 326 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Space Gray. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Uitstekend

Formaat tablet

Klein

Aanbevolen voor gebruik

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

iPadOS

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

A15 Bionic-chip

Omschrijving van de Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Space Gray. tablet

Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Space Gray is ideaal om overal mee naar toe te nemen. Het 8.3 inch Liquid Retina scherm geeft je films en series haarscherp weer. Met de 5G-ondersteuning blijf je ook altijd verbonden met het internet. Door de dunnere schermranden heb je meer ruimte voor apps en kan je met de los verkrijgbare Apple Pencil 2 schetsen. Op het 64 GB opslaggeheugen bewaar je al je apps, bestanden en foto's. Dankzij de krachtige A15 processor draaien zware apps soepel op iPad Mini 6.

Pluspunten
  • Het kleine formaat en ondersteuning voor internet via 5G maken de Apple iPad Mini 6 een ideaal toestel om mee te nemen

    .

    Met zijn krachtige A15 chip draaien zware apps en games soepel

    .

    Bekijk films en series van hoge kwaliteit op het 8.3 inch Liquid Retina-scherm.

Minpunten
  • De 64 GB opslagcapaciteit is niet uit te breiden met een geheugenkaart. Om gebruik te maken van internet via 5G heb je een simkaart met een mobiel internet abonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Space Gray. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Space Gray. tablet is Uitstekend en het schermdiagonaal is 8,3 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 326 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Space Gray. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Space Gray. tablet heeft een iPadOS besturingssysteem en draait op een A15 Bionic-chip processor.

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Space Gray. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Space Gray. tablet is een Klein tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets