Tablet Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 7 inch, een pixeldichtheid van en een helderheid van .

Specificaties Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Klein

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

1 GB

Processor

MediaTek MT8167A

Omschrijving van de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze. tablet

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze kindertablet is een ideale tablet voor kinderen. Het 7 inch scherm is voorzien van een ingebouwd blauw licht filter, waardoor het veilig is voor hun ogen. De tablet is voorzien van meer dan 70 voorgeïnstalleerde apps en spelletjes en exclusieve Nickelodeon content. Kinderapps zoals Netflix of Disney+ zijn ook toegankelijk, en er is genoeg ruimte voor extra apps dankzij het 32 GB opslaggeheugen. Mocht dit nog niet genoeg zijn, dan kan de opslagruimte uitgebreid worden met een geheugenkaartje van maximaal 128 GB. Ook is de tablet stevig en spatwaterdicht, dus een ongelukje met de drinkbeker of een vrij val vanaf de bank is geen probleem. Als ouder bepaal je namelijk welke apps en websites je kinderen mogen gebruiken, zodat ze op een vrolijke en veilige manier met de tablet om kunnen gaan.

Pluspunten
 • Dankzij ouderlijk toezicht via Kurio Genius bepaal jij welke apps en websites toegankelijk zijn voor je kinderen

  .

  -> Dankzij ouderlijk toezicht dat geregeld wordt door Kurio Genius bepaal jij welke apps en websites toegankelijk zijn voor je kinderen. De stevige, spatwaterdichte hoes beschermt de tablet tegen val- en stootschade

  .

  -> De stevige, spatwaterdichte hoes beschermt de tablet tegen val- en stootschade. Je kind speelt met zijn of haar favoriete Nickelodeon vriendjes zoals PAW Patrol, Dora en Shimmer & Shine

  .

  -> Je kind speelt met zijn of haar favoriete Nickelodeon vriendjes, zoals PAW Patrol, Dora en Shimmer & Shine.

Minpunten
 • Deze Kurio tablet is speciaal voor kinderen ontwikkeld en is daardoor trager dan een reguliere tablet.

Veelgestelde vragen over de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 7 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van en de helderheid van het scherm is .

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek MT8167A processor.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 1 GB. 

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze. tablet is een Klein tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets