1. Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver + Book Case Zwart.

Tablet Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver + Book Case Zwart.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver + Book Case Zwart. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver + Book Case Zwart. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 12,4 inch, een pixeldichtheid van 244 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver + Book Case Zwart. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Groot

Aanbevolen voor gebruik

Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

6 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 778G

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver + Book Case Zwart. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver en de Samsung Book Case Zwart houd je je tablet zo lang mogelijk als nieuw. De book case is gemaakt van stevig materiaal en biedt een goede bescherming tegen stoten en krassen. De Tab S7 FE is een Android tablet met een 12,4 inch scherm. Hij beschikt over een octa-core processor en 6 GB werkgeheugen waarmee je zware apps en games kunt gebruiken, al is dat niet met de hoogste instellingen. Om de tablet te bedienen, notities te maken of bijvoorbeeld foto's te bewerken, heb je de bijgeleverde stylus nodig. Ook kun je gemakkelijk multitasken op het grote scherm. Bijvoorbeeld aantekeningen maken en surfen terwijl je een videogesprek voert. Met de meegeleverde oplader van 15W laad je de Tab S7 FE op, maar met een aparte oplader van 45W is de accu binnen 90 minuten weer vol.

Pluspunten
  • Met de boekenkast bescherm je je tablet tegen krassen en stoten. Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals het kijken naar YouTube video's en lichte spelletjes zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid haperen simpele apps zoals de NS app en spelletjes zoals WordFeud niet.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver + Book Case Zwart. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver + Book Case Zwart. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 12,4 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 244 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver + Book Case Zwart. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver + Book Case Zwart. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Qualcomm Snapdragon 778G processor.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver + Book Case Zwart. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 6 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver + Book Case Zwart. tablet is een Groot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets