1. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud en de Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heb je de ultieme tablet voor alledaags gebruik. Het 10,5 inch full hd scherm zorgt ervoor dat je content in goede kwaliteit bekijkt. De krachtige Unisoc T618 processor draait apps moeiteloos en zonder haperen. Daarom is deze tablet ook ideaal voor het spelen van games. Wanneer je het toetsenbord niet nodig hebt, koppel je deze eenvoudig los van de hoes. Zo zit het niet in de weg. Met de accu ga je gemakkelijk een dag mee. Zo heb je altijd voldoende energie voor het bezoeken van websites of het voeren van videogesprekken. Kortom, de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY is een uitstekende keuze.

Pluspunten
  • Met de toetsenbordhoes bescherm je je tablet en typ je comfortabel verslagen en e-mails

    .

    Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals Youtube video's kijken en lichte spelletjes als Candy Crush. Op deze middelgrote tablet schrijf je gemakkelijk e-mails of kijk je comfortabel series.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken is niet mogelijk

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets