1. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud. tablet

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud is ideaal voor al je dagelijkse activiteiten. Met de 8 megapixel achtercamera neem je mooie foto's en leg je herinneringen vast. De 5 megapixel frontcamera maakt prachtige selfies en groepsfoto's. Met de duurzame behuizing heb je jarenlang plezier van je tablet. Deze is water- en stofdicht en heeft een modern design. Bovendien heb je toegang tot de Google Play Store, waar je eindeloos veel apps en games vindt. In de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud zit alles wat je nodig hebt voor een fijne ervaring.

Pluspunten
 • Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals YouTube video's bekijken en lichte spelletjes als Candy Crush

  .

  Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken. Je ontgrendelt je tablet veilig en gemakkelijk met gezichtsherkenning.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken is moeilijk

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, waardoor apps langzaam laden en multitasken moeilijk is

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets