1. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Book Case Zwart.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Book Case Zwart.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Book Case Zwart. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Book Case Zwart. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Book Case Zwart. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Book Case Zwart. tablet

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud is een stijlvolle tablet met een krachtige processor. Het 10,5 inch full hd scherm biedt een helder en helder beeld. Met de Just In Case Smart Tri-Fold Book Case Zwart ben je verzekerd van optimale bescherming voor je tablet. De hoes heeft een auto-wake functie die het scherm aanzet wanneer je de hoes openklapt. Ook kun je de hoes als standaard gebruiken. De Unisoc T618 processor zorgt ervoor dat je apps moeiteloos kunt gebruiken zonder haperingen. Ook de batterij gaat een hele dag mee bij gemiddeld gebruik. Zo kun je urenlang surfen of videogesprekken voeren. Met de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud en de Just in Case Smart Tri-Fold Book Case Zwart heb je een stijlvolle en krachtige tablet.

Pluspunten
 • Met de boekenkast bescherm je je tablet tegen schade. Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals het kijken van YouTube video's en lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kan je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan anderen in deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te geniet.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Book Case Zwart. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Book Case Zwart. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Book Case Zwart. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Book Case Zwart. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Book Case Zwart. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Book Case Zwart. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets