1. Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw.

Tablet Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 7 inch, een pixeldichtheid van en een helderheid van .

Specificaties Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Klein

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

1 GB

Processor

MediaTek MT8167A

Omschrijving van de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw. tablet

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw kindertablet is de perfecte manier om kinderen op een leuke en veilige manier kennis te laten maken met tablets. De tablet heeft een 7 inch scherm met een ingebouwd blauw licht filter, waardoor het veilig is voor de ogen van kinderen. De tablet heeft al meer dan 70 apps en spelletjes voorgeïnstalleerd, waaronder exclusieve Nickelodeon content. Ook is er ruimte voor meer apps en spellen, zoals Netflix of Disney+. De opslagruimte is uit te breiden tot maximaal 128 GB met een geheugenkaartje. De stevige tablet hoes is spatwaterdicht, waardoor de tablet bestand is tegen het een en ander. Als ouder bepaal je bovendien welke apps en websites toegankelijk zijn voor je kinderen. Kortom, de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon tablet is een veilige, leuke manier om je kinderen kennis te laten maken met het gebruik van een tablet.

Pluspunten
 • Dankzij ouderlijk toezicht via Kurio Genius bepaal jij welke apps en websites toegankelijk zijn voor je kinderen

  .

  -> Met behulp van ouderlijk toezicht in Kurio Genius kun jij bepalen welke apps en websites toeganklijk zijn voor je kinderen. De stevige, spatwaterdichte hoes beschermt de tablet tegen val- en stootschade

  .

  -> De stevige, spatwaterdichte hoes beschermt de tablet tegen val- en stootschade. Je kind speelt met zijn of haar favoriete Nickelodeon vriendjes zoals PAW Patrol, Dora en Shimmer & Shine

  .

  -> Je kind speelt met hun favoriete Nickelodeon personages zoals PAW Patrol, Dora en Shimmer & Shine.

Minpunten
 • Deze Kurio tablet is speciaal ontwikkeld voor kinderen en is daardoor trager dan een reguliere tablet.

Veelgestelde vragen over de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 7 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van en de helderheid van het scherm is .

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek MT8167A processor.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 1 GB. 

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw. tablet is een Klein tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets