1. Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi Grijs + Book Case Zwart.

Tablet Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi Grijs + Book Case Zwart.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 11 inch, een pixeldichtheid van 276 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Processor

[Qualcomm SM8450]

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi Grijs + Book Case Zwart ben je verzekerd van een krachtige tablet met een innovatief design. De krachtige processor en het werkgeheugen maken het mogelijk om zware taken uit te voeren, 3D games te spelen en apps te gebruiken voor fotobewerking. Het 11 inch scherm geeft je een mooi beeld, waarbij de dunne schermranden het scherm groot genoeg maken om comfortabel films te kijken. Met de Book Case Zwart gaat je tablet jaren mee. De hoes beschermt je Tab S8 tegen krassen en stoten, en je bewaart je S Pen stylus veilig in de penhouder. De standaard ingebouwd in de hoes zorgt ervoor dat je je tablet recht op neer kunt zetten, bijvoorbeeld als je een serie kijkt.

Pluspunten
  • Met de boekenkast bescherm je je tablet tegen schade. Deze tablet is geschikt voor dagelijks gebruik, omdat je eenvoudig multitaskt en gemakkelijk films en series bekijkt. De tablet kan de zwaarste taken aan zonder problemen, zoals 3D spellen en fotobewerking.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series

    .

    Je werkt met minder schermruimte aan je documenten dan op een grote tablet. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series

    .

    Je werkt met minder schermruimte aan je documenten dan wanneer je een grote tablet gebruikt.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 11 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 276 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een [Qualcomm SM8450] processor.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet heeft een opslagcapaciteit van 256 GB en een intern werkgeheugen van 8 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets