1. Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Groen.

Tablet Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Groen.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Groen. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Groen. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 12,4 inch, een pixeldichtheid van 244 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Groen. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Groot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 778G

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Groen. tablet

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Groen heeft een prachtig 12,4 inch scherm met een hoge resolutie. Het scherm is geschikt voor HDR10+ en heeft een verversingssnelheid van 120 Hz. Met het meegeleverde styluspennetje maak je gemakkelijk notities en tekeningen. Er is ook een optische scanner ingebouwd waarmee je eenvoudig je vingerafdruk kunt gebruiken voor het vergrendelen van je tablet. Verder heeft deze tablet 64 GB opslagcapaciteit waarmee je meer dan genoeg ruimte hebt om apps, games en bestanden op te slaan. Met een dual-band wifi verbinding ben je altijd verbonden met het internet. Daarnaast heeft de tablet ook Bluetooth 5.0 aan boord. Verder wordt de tablet geleverd met een USB-C poort. Met deze poort verbind je de tablet eenvoudig met een externe monitor of andere apparaten. Ook is de tablet compatibel met de Samsung DeX modus. Met DeX kun je je apparaat gebruiken als een desktop computer.

Pluspunten
 • Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals het kijken van YouTube video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush

  .

  Dankzij de redelijke snelheid haperen simpele apps, zoals de NS app, en spelletjes zoals WordFeud niet

  .

  Op deze middelgrote tablet kan je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel series kijken.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere tegen dezelfde prijs, dus zwarere apps zoals Netflix kunnen haperen

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Groen. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Groen. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 12,4 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 244 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Groen. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Groen. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Qualcomm Snapdragon 778G processor.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Groen. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Groen. tablet is een Groot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets