1. Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi en 5G + Book Case Zwart.

Tablet Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi en 5G + Book Case Zwart.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi en 5G + Book Case Zwart. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi en 5G + Book Case Zwart. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 12,4 inch, een pixeldichtheid van 244 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi en 5G + Book Case Zwart. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Groot

Aanbevolen voor gebruik

Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

6 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 750G

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi en 5G + Book Case Zwart. tablet

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart biedt ongekende mogelijkheden in zijn prijsklasse. Met een groot 12,4 inch scherm en 6 GB werkgeheugen is de Tab S7 FE geschikt voor zware apps en games. De tablet is voorzien van een octa core processor en je krijgt standaard een stylus meegeleverd. Met de Samsung Book Case Zwart kun je jouw tablet optimaal beschermen tegen stoten en krassen. Door 5G ondersteuning ben je niet aangewezen op wifi als je verbinding wil maken met internet. Wil je de accu snel opladen? De Tab S7 FE ondersteunt snelladen tot 45W. Hiervoor heb je wel een aparte oplader nodig. De meegeleverde oplader levert slechts 15W. Kortom, de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart is de perfecte tablet voor een middenklasse prijs. De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart is een veelzijdige tablet. Of je nu graag films of series kijkt, een spel speelt of notities maakt, met deze tablet kun je het allemaal. De tablet is voorzien van een octa core processor en een groot 12,4 inch scherm. Ook de 6 GB werkgeheugen en 5G ondersteuning maken de Tab S7 FE tot een veelzijdige tablet. Met.

Pluspunten
  • Met de boekenkast bescherm je je tablet tegen krassen en stoten. Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals YouTube video's bekijken en lichte spelletjes zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid haperen simpele apps zoals de NS app en spelletjes zoals WordFeud niet.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi en 5G + Book Case Zwart. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi en 5G + Book Case Zwart. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 12,4 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 244 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi en 5G + Book Case Zwart. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi en 5G + Book Case Zwart. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Qualcomm Snapdragon 750G processor.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi en 5G + Book Case Zwart. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 6 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi en 5G + Book Case Zwart. tablet is een Groot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets