1. Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze.

Tablet Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 7 inch, een pixeldichtheid van en een helderheid van .

Specificaties Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Klein

Aanbevolen voor gebruik

Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Nee

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

16 GB

Intern werkgeheugen

1 GB

Processor

MediaTek MT8167A

Omschrijving van de Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze. tablet

Met de Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze is je kind helemaal klaar om te genieten van filmpjes en leuke apps. De kinderkoptelefoon heeft een begrensd volume van maximaal 85 decibel, wat betekent dat je kind veilig kan luisteren. Je bepaalt als ouder welke apps en websites je kind mag gebruiken. Dit 7 inch scherm heeft een blauw licht filter waardoor je minder snel vermoeide ogen krijgt. Deze tablet is speciaal ontworpen voor kinderen en heeft meer dan 40 voorgeïnstalleerde leuke en leerzame apps en spelletjes. Ook Netflix, Videoland of Disney+ kunnen worden toegevoegd aan het aanbod. Let op: de volumebegrenzing is alleen van toepassing op apparaten die voldoen aan de Europese richtlijnen voor volumebegrenzing. Bij gebruik op andere apparaten kan de hoofdtelefoon een hoger volume geven. Kortom, met de Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze is je kind helemaal klaar om te genieten van filmpjes en leuke apps. Met de Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze kan je kind veilig genieten van filmpjes en leuke apps. De kinderkoptelefoon heeft een begrensd volume van maximaal 85.

Pluspunten
  • Je kind luistert veilig naar muziek of filmpjes met de kinderkoptelefoon met volumebegrenzing

    .

    Met behulp van ouderlijk toezicht via Kurio Genius bepaal jij welke apps en websites toegankelijk zijn voor je kinderen

    .

    De stevige, spatwaterdichte hoes beschermt de tablet tegen val- en stootschade.

Minpunten
  • Deze Kurio tablet is speciaal ontwikkeld voor kinderen en is daardoor minder snel dan een reguliere tablet.

Veelgestelde vragen over de Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 7 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van en de helderheid van het scherm is .

De Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Nee.

De Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek MT8167A processor.

De Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze. tablet heeft een opslagcapaciteit van 16 GB en een intern werkgeheugen van 1 GB. 

De Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze. tablet is een Klein tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets