1. Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw.

Tablet Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,4 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 400 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 720G

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs is een perfecte tablet voor zowel kinderen als volwassenen. De tablet is uitgerust met een 10,4 inch IPS scherm, waardoor je kunt genieten van helder en levensecht beeld. Ook de prestaties zijn opvallend: met de octa-core processor en 4 GB RAM werk je snel en soepel. De aanwezige 128GB opslagruimte biedt voldoende ruimte om apps, films en foto's op te slaan. De S6 Lite wordt geleverd met de stevige Just in Case Kids Cover Blauw. De randen van de hoes zijn verstevigd, waardoor de tablet goed beschermd is tegen stoten of vallen. Ook wordt er een S Pen stylus meegeleverd, waarmee je nauwkeurig kunt werken. Met de dubbele AKG stereo speakers ervaar je altijd een optimale geluidsweergave, die zich aanpast aan de manier waarop je de tablet vasthoudt. Kortom, een complete tablet met alles wat je nodig hebt.

Pluspunten
  • Je tablet is goed beschermd tegen val-, stoot- en vuiligheid dankzij de kinderhoes die wordt meegeleverd. Met behulp van de acceptabele snelheid haperen simpele apps zoals de NS-app en spelletjes zoals WordFeud niet

    .

    Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals het kijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps, zoals Netflix, kunnen haperen

    .

    Het scherm is niet heel helder en scherp, dus je kunt video's en teksten bekijken in lage kwaliteit.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 10,4 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 400 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Qualcomm Snapdragon 720G processor.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets