1. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Book Case Roze.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Book Case Roze.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Book Case Roze. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Book Case Roze. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Book Case Roze. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Book Case Roze. tablet

De Samsung Galaxy Tab A8 is een middelgrote tablet die perfect is voor alledaags gebruik. Met de Book Case Roze bescherm je je tablet tegen krassen en vuil. Het 10,5 inch full hd scherm biedt een kristalheldere beeldkwaliteit, waardoor je je favoriete films en series in haarscherpe kwaliteit kunt bekijken. Daarnaast draait de krachtige Unisoc T618 processor apps soepel en zonder haperen. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik makkelijk een dag mee, dus je kunt urenlang surfen, chatten of gamen. Bovendien heeft de book case een ingebouwde standaard waarmee je de tablet rechtop neerzet als je bijvoorbeeld een serie kijkt of een videogesprek voert. De Samsung Galaxy Tab A8 is een betrouwbare tablet voor alledaags gebruik.

Pluspunten
 • Met de boekenkast bescherm je je tablet tegen beschadigingen. Deze tablet is geschikt voor basis taken, zoals YouTube video's kijken en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet schrijf je gemakkelijk e-mails of kijk je comfortabel naar series.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan anderen in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te geniet.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Book Case Roze. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Book Case Roze. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Book Case Roze. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Book Case Roze. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Book Case Roze. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Book Case Roze. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets