1. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs en de Caliber Tablethouder geniet je van maximale flexibiliteit. Bepaal zelf waar je je tablet neerzet of hangt, zodat je altijd en overal optimaal gebruik maakt van de tablet. Je kunt de tablet bijvoorbeeld ophangen aan de hoofdsteun van de auto of aan het raam, zodat je kinderen de hele rit bezig zijn met een film. Ook in de keuken is de tablet handig, bijvoorbeeld voor het lezen van recepten. De Tab A8 is een snelle tablet met een 10,5 inch full hd scherm dat je favoriete series en films in goede kwaliteit laat zien. Daarnaast draait de Unisoc T618 processor apps moeiteloos en zonder hapering. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik makkelijk een dag mee. Zo kun je urenlang surfen over het internet of videogesprekken voeren met familie of vrienden. Met de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs en Caliber Tablethouder blijf je verbonden en geniet je van optimale flexibiliteit.

Pluspunten
  • Hang de tablet op verschillende plekken met behulp van de tablethouder, bijvoorbeeld in de keuken of auto. Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals het bekijken van YouTube video's en het spelen van lichte spellen zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet schrijf je makkelijk e-mails of kijk je comfortabel naar series.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal van je favoriete films en series te genieten.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets